Tähdet

Runoilija 3bacf139e03a0ffe621c85b8d58b2cb3

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.8.2012
Viimeksi paikalla: 2.12.2018 16:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki" (Aaro Hellaakoski)
 

Kun tähdet puhuvat, ääneti, mieli vaikenee

Tähdet te ymmärrätte minua, minä pieni, tutkimaton

Niin etäällä kaltaisistanne, kuten minäkin, kaukana

Linnunradan laitamailla, minä kannan muistoja, teistä

Vastavalettujen taivasten varjossa, minä kuuntelen

Tiestöt ja pitkät polkujen matkat, minä kuuntelen

Ja te puhutte, vasten teitä minä vaikenen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan upeeta! mielettömän kaunista! :) pidän paljon

 

Käyttäjän kaikki runot