Kuikalle

Runoilija 3bacf139e03a0ffe621c85b8d58b2cb3

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.8.2012
Viimeksi paikalla: 2.12.2018 16:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki" (Aaro Hellaakoski)
 

Kuikka, sumuisessa yössä onea huutosi, järven yössä

Oletko sinäkin kadottanut, kaltaisesi menettänyt

Sisälläsi lienee pauhua, paljon ja pakonomaista

Minä huudan vain hiljaa sisäänpäin, iltaisin

Kuikka, pimeässä yhdyn oneaan huutoosi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot