Juomisen Trilogia, osa III

Runoilija Mandoliinimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jack tuijottaa hyllyssä,
vanha ystäväin Leijona se odottaa,
katsahdan, huokaisen.

Tuijottavat, odottavat,
miksei se lopu, lasin nappaus,
kävelen heidän luokseen.

Hyvästi ystäväni,
Jack voivottelee ja tuoksahtaa,
Leijona karjaisee,
viemäri on heidät vienyt.

Olen vapaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ovelaa ja toimivaa kuvausta!

Vaikeasta asiasta hienosti kirjoitat!

loistavaa ilmaisua! :D

 

Käyttäjän kaikki runot