Juomisen Trilogia, osa II

Runoilija Mandoliinimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nojailu sänkyä vasten,
Jack Danielsin kierrekorkin avaus,
suloinen lirinän ääni ja lasin kilahdus.

Katsahdat minuun,
haukut rikkinäiseksi, välinpitämättömäksi,
paiskaat oven kiinni mennessäsi,
minä katson perääsi.

En ole rikki, en ole koskaan ollut,
sisältä olen ehjä, ulkoakin lähes täydellinen,
olen vain tylsistynyt kultaseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavaa sanailua kierrekorkin takaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot