Kaikki on hyvin

Runoilija Mandoliinimies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sodat runtelevat maailmaa,
ei hätää,
kaikki järjestyy.

Taudit tappavat tuhansia,
ei hätää,
kaikki järjestyy.

Meitä voidaan lyödä monesti,
piestä maanrakoon,
sylkeä päällemme,
kaikki kuitenkin järjestyy,

kiitos.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loppu hyvin, kaikki hyvin :) Positiivisuudessa on voimaa!

se on totta, maailman laki, lopulta kaikki on hyvin <3

 

Käyttäjän kaikki runot