Pelko.

Runoilija raparperitähti

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joel<3 Liikaa sain tuntea, ennen kun kaikki kaunis loppui kyyneliin.
 

Uneton yö
ja kultainen ääni.
Yö,
jolloin pelot
muuttuvat kaikki todeksi.
Sydän pysähtyy
kerta toisensa jälkeen.
Ääniä ullakolla,
valoja sekä varjoja seinillä.
Vapisevat huulet,
äänettömät huudot.
Valuva hana,
narisevat laudat lattioilla.
Tunnetko itsesi vahvaksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, joka kosketti minua. :)

 

Käyttäjän kaikki runot