Epätoivo

Runoilija raparperitähti

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joel<3 Liikaa sain tuntea, ennen kun kaikki kaunis loppui kyyneliin.
 

Väärä aika.
Väärä paikka.
Olen eksynyt luoksesi.
Vain hetken verran läheisyyttä.
Enempää ole et.
Huulet
huulia vasten painautuvat,
lohtua toisistaan etsivät.
Ensimmäinen kerta,
jolloin mitään tunne en.
Herätys kavala,
nähdä epätoivosi.
Yhteen koskaan kuuluttu ei.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot