Haluaisin

Runoilija raparperitähti

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joel<3 Liikaa sain tuntea, ennen kun kaikki kaunis loppui kyyneliin.
 

Haluaisin osata
sanoa kaikki ne sanat,
jotka kuulla haluat.
Ne,
joilla saisin sinut
kokonaan.
Ulkona sataa
ja sinä kysyt
kanssasi leikkimään.
Omana sinua pitäisin,
jollet lähtisi
pois,
niinkuin kaikki muut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä!

 

Käyttäjän kaikki runot