Anu

Runoilija Hannens

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen romantikko ja haaveilija ... ;-)
 

Pisamat kasvoillasi
ovat kauniit kuin
nuo miljoonat tähdet
jotka täyttävät öisen taivaan
ja kun pois luotani läksit
astuin ikävän ja kaipuun laivaan

Ihanaa oli olla
vierelläsi
ja tuntea tuoksusi suloinen
ja lämpö vartalosi kauniin
ja silmät jotka usvaan
verhoutui

Miksi kaikki kaunis kestää
vain hetken
ja kun tuokio on mennyt
on taas paluu siihen
mitä koskaan en ymmärtää
kyennyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis kaipaus huokuu runossasi.
[kiitos kommentistasi]

Kaipuun sävyttämä koskettava runo.

Herkkä ja ihastuttava runo rakkaudesta ja kaipuusta. Aika kyllä parantaa haavat ja arpien kanssa oppii elämään. Niin se menee... Kiitos!

Kaunis, haikea runo...hieno!
Kiitos sanoistasi : )

"video" ku tykkäsin runostasi.. elämän tuoksuinee.......

Muisto jää ikuisesti sisimpään. Kaunis , mutta herkkä kaipauksesta kertova runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Hannens Orja 28.9.2010 0 Runo
Hannens Yksinäisyys 28.9.2010 1 Runo
Hannens Tuokio 26.9.2010 0 Runo
Hannens Pampula 24.4.2010 0 Runo
Hannens Anu 25.7.2009 6 Runo
Hannens Helposti? 18.7.2009 4 Runo
Hannens Sinulle, Rakas 10.7.2009 0 Runo
Hannens Kaipaus 8.7.2009 0 Runo
Hannens Niinpä niin 22.6.2009 0 Runo
Hannens Ystäväni 21.6.2009 2 Runo