Pampula

Runoilija Hannens

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen romantikko ja haaveilija ... ;-)
 

suloinen olet
ja kaunis
pyöreä ja pehmeä
lävitsesi näen
koko maailman

sidot minut itseesi
ilman sinua hulmuaisin
vapaana
ilman hallintaa
olisin ilman ojennusta
ilman suoria linjoja

syleilysi pitää minua
tiukasti
ja tunnen sinut kun
ympäröit minut
mutta jos tarvitsen
joustat
ja annat tilaa

ilman sinua
minulla ei olisi
kaunista Pampulaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Hannens Orja 28.9.2010 0 Runo
Hannens Yksinäisyys 28.9.2010 1 Runo
Hannens Tuokio 26.9.2010 0 Runo
Hannens Pampula 24.4.2010 0 Runo
Hannens Anu 25.7.2009 6 Runo
Hannens Helposti? 18.7.2009 4 Runo
Hannens Sinulle, Rakas 10.7.2009 0 Runo
Hannens Kaipaus 8.7.2009 0 Runo
Hannens Niinpä niin 22.6.2009 0 Runo
Hannens Ystäväni 21.6.2009 2 Runo