Erinlainen

Runoilija Saide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voin sanoa jaksavani huomiseen,
oikeasti ajattelukin oksettaa.
Voin sanoa nähdään huomenna,
vaikka asiasta en ole varma.
Voin sanoa rakastavani sinua
elämäni loppuun,
koska en tiedä kauaa elän.
Voin sanoa niin,
koska tiedän että minua ei ole tarkoitettu tänne.
En tiedä,
miten elämästä nautitaan.
Kauan kestää,
onni löytää?
katsoen silmissäni olevan sumun läpi,
ajattelen silti aina sinua<3
Ihmiset luulevat tietävänsä minusta kaiken,
huhuja kiertää ja kaikki uskovat.
Kaikki muut,
paitsi sinä.
Sinä tiedät,
minkälainen oikeasti olen.
Ja nyt tiedän että jaksan huomiseen,
nautin elämästä tiedän,
että näemme huomenna.
Olen löytänyt Onnen,se olet sinä,
koska sinä et ole kuten muut!<33

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi tykkäsin <3
Herkkä ja kaunis runo. Joskus joku löytää onnen toisesta ihmisestä, ja silloin tuntuu taas siltä että jaksaa elää. Sitä hienompaa asiaa ei ole. Kaikille se ihminen ei vain ole vielä osunut kohdalle.

Oi tykkäsin <3
Herkkä ja kaunis runo. Joskus joku löytää onnen toisesta ihmisestä, ja silloin tuntuu taas siltä että jaksaa elää. Sitä hienompaa asiaa ei ole. Kaikille se ihminen ei vain ole vielä osunut kohdalle.

 

Käyttäjän kaikki runot