Vielä hetki kanssas

Runoilija Saide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastatko minua,
niinkuin minä sinua??
Vai oletko harhaa,
pelkkää kuvitelmaa??
Entä jos et välitäkkään,
vaan pian joudut jättämään??
Miten silloin sinua siedän,
rakastaisin vielä varmaan,tiedän.
Nautitaan vielä hetki,
tehdään rakkaudessa retki.
Ennen kuin loppuu tää,
Ja minut joudut jättämään...<3

Selite: 
Hetki kanssasi,en kai pyydä liikaa?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot