Toisinaan ..

Runoilija Saide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toisena hetkenä vain:
Huudat kaipuutasi..
Sanot rakastavasi,
kuiskaat välittäväsi ..

Mutta sitten taas..:
kiroat kiukkuasi,
Kysyt miksi olemme tässä..,
tässä yhdessä..

Sanot että et jaksaisi enää yrittää,..
Et jaksaisi enää meitä.
Mutta minä luulen;
Että et enää jaksa itseäsi.
Kestä ajattelutapaasi,
tai mielenvaihdoksiasi..

Selite: 
Päähänpistos..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot