Nimetön

Runoilija natalii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Etupenkillä elämää kun selaa, mittari ei takas kilometrejä kelaa, moni risteys vie mut väärään suuntaan.. Etupenkillä elämää kun selaa, hevosvoimat alla pyörien pelaa, en jarruttaa ehkä osaiskaan.." :) Pohojammaalta kotosin oleva, pikkuhiljaa Kainuulaistuva naisen alku.. :)
 

Pieni olen minä ihminen, alla tämän suuren taivaan..
Joukossa muiden miljoonien, etsin itseäni ja omaa paikkaa..
Palapeliä kooten, palan kerrallaan, jokaisesta päivästä jotain, voin muistojeni kirjaan kirjoittaa..
Epäonnistumisia - kompastumisia, mahtuu elämään, meistä jokaisen..
Kerta kerran jälkeen kuitenkin noustava ylös, ja otettava taas uusi askel tiellä tuntemattomaan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot