Loppuhetkiä

Runoilija natalii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Etupenkillä elämää kun selaa, mittari ei takas kilometrejä kelaa, moni risteys vie mut väärään suuntaan.. Etupenkillä elämää kun selaa, hevosvoimat alla pyörien pelaa, en jarruttaa ehkä osaiskaan.." :) Pohojammaalta kotosin oleva, pikkuhiljaa Kainuulaistuva naisen alku.. :)
 

Vaikka itse en enää jaksa
aamuisin hyvää huomenta sinulle toivottaa
Toivon, että kuitenkin ymmärrät
mitä tahtoisin sinulle vastata

Vaikka itse en enää jaksa
pitää huolta elämästäni
Toivon, että sitä teet sen puolestani
niin hyvin kuin ikinä osaat

Vaikka olen jo liian väsynyt
iltaisin hyvää yötä sinulle toivottamaan
Toivon, että kuitenkin ymmärrät
mitä haluaisin sinulle vastata

Luethan minulle iltarukouksen tänäänkin
niin kuin kaikkina iltoina ennenkin

Ja kun tieni lähenee matkansa päätä
- sinä siihen vielä hetkeksi jääthän..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot