Kyllähän mää tykkään talavesta

Runoilija natalii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Etupenkillä elämää kun selaa, mittari ei takas kilometrejä kelaa, moni risteys vie mut väärään suuntaan.. Etupenkillä elämää kun selaa, hevosvoimat alla pyörien pelaa, en jarruttaa ehkä osaiskaan.." :) Pohojammaalta kotosin oleva, pikkuhiljaa Kainuulaistuva naisen alku.. :)
 

Kuurasta kukkii puut
- yötä kohti kiristyy pakkanen..

Hyytävä viima
- poskelle huurtuu tukka..

Kengisä kipristelevät varpahat
- lapasisa jäätyneet sormet..

Kyllähän mää tykkään talavesta
- ainaki sillon,
ko on sopivasti pakkasta,
eikä liikaa lunta..

Ko kahton lapsia laskemasa mäkiä,
ja nään ilon pilikahukset punasilla poskilla,
siemasen kuumaa kaakauta,
ja hautauvvun syvemmälle
mun suurehen villatakkihin..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runo mukavako mikä
piä varpaat läpiminä

kiva runo

 

Käyttäjän kaikki runot