varma keino

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
574
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 4:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.

 
Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
paras tapa päästä
tylsistä vieraista eroon

on nostaa omat runokirjat pöydälle
ja alkaa runoja tankaten esittää
välillä kyynelehtien
välillä niin nauraen
ettei luetusta kukaan kuulijoista selvää saa

alkaa yhtä ja toista yskittää, toista pissattaa
ja kun kysyt, haluatteko lisää kuulla
ja kirjat maksaisivat nyt...
viuuuh, nousevat loput kuin salamaniskusta
-kyllä nyt pitää lähteä, kissa yksin,
koira ulkoiluttamatta - kiitos kaikesta suuri!

ja niin lähtevät
          alat hymyillen kirjoittaa
          ja lisää iloa kanssaihmisille tuottaa!
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä keino, täytyypä kokeilla seuraavalla kerralla.
*Tirsk* kiitos runon luomasta hymystä
Hauska. Täytyykin kokeilla omien runojen kanssa...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot