Viimeiset pöytäkirjat

Runoilija Tatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 2:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olemme puhuneet sinusta,
pitäneet palaverin satoina aamuina
kunnes kahvi alkoi kirvellä ja
kattovalo sattua silmiin

Kurssit ovat sekaisin,
valuutta valunut kuin ripsiväri tyynylle

En enää kestäisi seistä edessäsi!

En enää.

Meidän päätämme vaaditaan vadille
mutta kaikki on sinun nimissäsi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot