kalat meressä

Runoilija Tonttu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se tule luoksesi jos vain unelmoit
 

mustavalkoinen maailma, surutta loistaa

pieni valo iloinen, värittömyyden poistaa

suojaansa alle suurten siipein,

tekee matkaa pieni jokin

tuijottaa kirkkain silmien kiltein,

silmään pedon pahuuden kokin

peto kovasti valmistaa tahtoo,

liemen maukkaan joka mielen ratkoo

mutta mitä käykään kun autuas tuo,

järki joka ilmestyy petonsa luo

viaton sielu koskematon lie,

ei siis sinne johda sinunkaan tie

siipensä tavoittaa tuo jokin pieni,

saa rauhassa olla levoton mieli

vaikea houkutus ei voittoaan saa,

vaan rakkaus vahvempi järkeä jakaa

onnelliseksi läheisyys tekee,

älä siis anna pedolle toivoa,

vain sitä se hakee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin paljon

Pidin kovasti.
Jotain lastensadun satumaista, leikittelevää, ehkäpä loppuriimit.
Jätät kivasti tilaa mielikuvitukselle jättäen määrittelemättä sen "pienen jonkin".
Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot