nowaday

Runoilija Tonttu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se tule luoksesi jos vain unelmoit
 

Pitkästä aikaa alkaa uusi luku elämässä,
olen ollut siellä ja olen ollut täällä

Pian jo marssin täysvarustuksessa armeijassa,
lukioaika on opettanut minua kuin pikkupoikaa jäällä

Olen vihdoin löytänyt elämäni kumppanin,
sen jonka kanssa tahdon varmasti vanheta

En koskaan kadu sitä, että sinut tapasin,
meitä toisistaan ei vain voi irti kangeta

-

Edessä on joko pitkä kuusikuukautinen,
taikka vieläkin piedempi vuosi

Sinä aikana minä muokkaudun,
sekä fyysisesti, että psyykisesti

Opin elämään kaipauksen kanssa,
opin arvostamaan uusia asioita

Tämän koetuksen aikana minä tiedän,
että löydän itsestäni uusia puolia

Ne vahvistavat minäkuvaani,
ne vahvistavat suhdettani sinuun

Joten vaikka emme näekään kovin usein,
siteemme silti vahvistuu

Annan siitä sinulle sanani

Selite: 
Lukio ohi ja intti kutsuu, hiiohoi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot