Nimetön

Runoilija Tonttu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se tule luoksesi jos vain unelmoit
 

Minä sinua rakastan
Sun kanssasi tahtoisin olla vaan

Syliini sulkea ja suudella
Aamuun asti päätäsi silitellä

Tunnen itseni vahvaksi
Kanssasi kun olen kokonaiseksi

En pelkää vaan olen onnellinen
Sitä minulle teet olet onneni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot