Tarina vailla kirjoittajaa

Runoilija TBC

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 11.9.2017 0:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän on kuin pois pyyhitty tarina
vailla kirjaa tässä maailmassa
Unohdettu kuin ei koskaan olisi ollutkaan
Poltettu jotta kukaa ei saisi tietää
Tuhottu jottei jäisi yhtään todistajaa

Hän on kuin laulamaton laulu
kukaan ei ole koskaan kuullut
kukaan ei tunnista vaikka kuulisi

Hän on legendaa jota kukaan ei muista
hän on puheissa vain musta-aukko
Hän on vain tuuleen kadonnut lause
Nuotti ilman sävellystä
Tarina vailla kirjoittajaa

Vaellellen käy kohti tuntematonta
ehkä näkee vielä itsensä valossa

Rakastettuna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ajatus runossasi. Vasta rakastettuina olemme olemassa.

Massiivinen vertauskuvien tulva. Ehkä itse pointti tahtoo vähän jäädä juuri tämän alle mutta ajatuksena kyllä ihan kiva, eikä tunnelmakaan aivan huono.

Tykkäsin tästä. Vahvaa ja tunteikasta sanailua.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
TBC Viiva 20.11.2014 0 Runo
TBC Lento 14.7.2013 0 Runo
TBC Piilotettu 14.8.2012 2 Runo
TBC Kuori 5.2.2012 3 Runo
TBC Vuosi 5.2.2012 1 Runo
TBC Säteet 12.6.2011 2 Runo
TBC Rakenna 8.3.2011 1 Runo
TBC Peili 15.1.2011 2 Runo
TBC Tarina vailla kirjoittajaa 4.11.2010 3 Runo