Säteet

Runoilija TBC

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 11.9.2017 0:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringon säteet viiltävät kasvojani
ennen ne lämmittivät
hoivasivat
Omistin silloin vielä sydämen

Olen jäätynyt
kovettunut kuin marmoripatsas
se mitä olin ennen
on poissa

Haluan liitää
lentää
pois täältä

Ympäriltäni maat ovat murskautuneet
luonto makaa kuolleena
hiljaisuus kaivaa hautoja menetetyillä

Kauneus pyyhkiytyy myrskyn myötä
kaikkialla vain tuhkaa
muistoja
pölyn peittämiä muistoja

Jätän tämän ihmisraunion
lähden
etsin itselleni ehyen hetken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

menitkin suoraan mun suosikkeihin!

Todella kaunis runo. :) Noi tunteet on minussakin monesti heränneet.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
TBC Viiva 20.11.2014 0 Runo
TBC Lento 14.7.2013 0 Runo
TBC Piilotettu 14.8.2012 2 Runo
TBC Kuori 5.2.2012 3 Runo
TBC Vuosi 5.2.2012 1 Runo
TBC Säteet 12.6.2011 2 Runo
TBC Rakenna 8.3.2011 1 Runo
TBC Peili 15.1.2011 2 Runo
TBC Tarina vailla kirjoittajaa 4.11.2010 3 Runo