Rakenna

Runoilija TBC

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.7.2008
Viimeksi paikalla: 11.9.2017 0:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakenna!
Rakenna!
Vahvempaa muuria, vahvempaa mieltä
Rakenna!
Rakenna!
Vahvempaa miestä, vahvempaa tietä

Pura esteet, tuhoa turhat rakenteet
Kaiva hautaa ystäville
kuoppaa sitä kaipaaville
Harvenna maailma pahuudesta

Seuraa kohtaloa lopun tiellä
Musta sydämesi sykkii
tahtiin konekiväärien
älä tätä totuutta kiellä

Kaada!
Kaada!
Puut valheiden, petäjät onnettomien
Kaada!
Kaada!
Tornit petosten, tarinat toivottomien

Ripusta naulaan tuhon välineet
etsi reitti parempaan
rakenna uusi tuleva
pudota pommit kaivattujen

Kuule äänet totuuden
vastaa kutsuun kadotettujen
Tuonen virta seisauta
eloon herätä kauneus romutettu

Rakenna!
Rakenna!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upean voimakasta kerrontaa. Pidin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
TBC Viiva 20.11.2014 0 Runo
TBC Lento 14.7.2013 0 Runo
TBC Piilotettu 14.8.2012 2 Runo
TBC Kuori 5.2.2012 3 Runo
TBC Vuosi 5.2.2012 1 Runo
TBC Säteet 12.6.2011 2 Runo
TBC Rakenna 8.3.2011 1 Runo
TBC Peili 15.1.2011 2 Runo
TBC Tarina vailla kirjoittajaa 4.11.2010 3 Runo