Samanlainen

Runoilija jenesssa

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet niin samanlainen kuin minäkin,
että välillä se on jopa pelottavaa minusta.
Joskus minusta tuntuu, että voit lukea ajatuksiani ja minua kuin avointa kirjaa.

Ennen kuin sinut tapasin, olin koko elämäni ajatellut olevani yksilö.
Sinut tavattuani tuntui kuin olisin tavannut identtisen sisareni.

Ajattelet asioista samalla tavalla kuin minäkin ja elämämme ovat menneet hyvin samaa rataa.
Miten voitkin olla niin samanlainen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot