Kohtaaminen

Runoilija jenesssa

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sinut kohtasin, elämäni alkoi.
En enää sua mielestäni saanut.
Tulit elämääni yllättäen ja minut täysin hurmasit.
Tuo päivä oli elämäni tarkein päivä, enkä sitä koskaan unohda.
Sinä päivänä koin ensimmäistä kertaa rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot