Nimetön

Runoilija MUFFINGIRL

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

playful wanderer ~
 

Yöllä yksin kaupungilla mietit,
mikä onkaan sinun oma tiesi.
Pääsi painuu hiljalleen alas,
voi kun minullekkin löytyisi rakas.
Tunnet törmääväsi johonkin,
nostat pääsi ylös säikähtäneenä katsoen.
sinulle riittäisi toivon pilkahduskin,
samantien tunet sen, rakkauden.

Poika katsoo hymyillen,
silmissään lämpö pilkahdellen.
Tiedät, siinä hän nyt on,
ei tarvitse olla yksin turvaton.
kumartuu kohti, sinut huumaten.
Keveästi huuliasi suudellen.

"Sinua olen etsinyt" , lausahtaen.

Selite: 
Jotain tällaista taas ~ hiukka tökkivä kun on aivot kohmeessa (:
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot