Nimetön

Runoilija MUFFINGIRL

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

playful wanderer ~
 

Välillä tuntuu kuin olisin vain luku kirjassasi, vaikka sanotkin toisin. Niinpä hymyilen jä yritän olla onnellinen, toisaalta se on kanssasi helppoa. Kallistan päätäni ikkunasta ulos tuijottaen, miettien huomista. Sitten tunnen kuinka halaat minua tiukasti takaa, kuiskaat korvaani "rakastan sinua". Nyt tiedän että merkitsen sinulle enemmän, kuin pari sivua kirjassa. Tiedän että kuulun tähän, nyt ja aina.

Selite: 
Joskus ikävä voi painaa, mutta läheisyys jonka saat tulee sen karkoittamaan. Vaikka joskus ajat ovatkin vaikeita, pitää vain katsoa eteenpäin. Palkkio odottaa aina lopussa, niin sanotaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot