miss

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 23:16

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Haikea tuomenkukka tuoksujen matkalla
maiseman herkkyys kaivaa esiin melankolian

Kun unen jälkeen tuntee totuuden
se sokaisee jokaisen omalla itsekkyydellään

Saa tukehtumaan herkänkin tunteen
vaipumaan uneen ikuiseen, pitkäjänteiseen

Mukaasi kahlaamaan,
sokeana seilaamaan

Kaipuuta vai puuta kai vaan
miettien mitävaan
ei pääse pakoon kaipaustaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Semmosta se ku ikävöi. Hyvin laitettu!

kaunis, herkkä, haikea, kaipaava runo! toivottavasti oli paljon ''ylistys -sanoja'' kommentissani! haluan vain vielä sen verran sanoa, että todella, toooodella upea runo!!! :)

Kaunista sanailua. "Kaipuuta vai puuta kai vaan" pisti hymyilyttämään, oivallinen säe!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut