painoni kallis

Runoilija marleylove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ marleylove


hukassa.
 

missä mä oon, mitä mä oon?
hukutettu, upotettu, pelkkä peilin lasi
niin murtunut, sortunut

vielä vähän jaksan, painoa en enempää
tyhjä tasku

sydän täynnä ikävää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

soljuu mukavasti eteenpäin alusta loppuun, herkkä.

oi, totta, onpas soljuvaa ja herkkää. Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot