kai tämä on vain pelkkää unta

Runoilija marleylove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ marleylove


hukassa.
 

vaikeaa olla kuin lehti,
kuin jossain, etkä edes tahdo

miksi leikkasinkaan kynteni,
enhän leikannut niitä ruuaksi

huokauksesi kaikuu kuin myrskyn aalto
olkapäät eivät yletä korviin asti

vaikeutta, kipua jaloissa,
silmissä, iholla, huulilla

älä kosketa,
älä kosketa minua

ja silti tulet ja kierrät minut,
teet minusta niin särkyvän,
hennon ja pienen

kohta jo sataa lunta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauras, jollainlailla hyvin kaunis. Loppu on paras.

 

Käyttäjän kaikki runot