mökötys

Runoilija marleylove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥ marleylove


hukassa.
 

anna suudelma huulille
ja kätke käteni hiekkaan

kätke mielesi kivien alle,
kielesi päällä on suolaa

huokaa ja harmittele kun puu kaatuu,
tuuli laantuu

hellästi vieritä,
kieritä

maton alla minä makoilen

Selite: 
pyh pah
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, pidän!

:)

hyvin ilmaistu tunteet tässä runossa. viimeinen säe kruunaa kaiken!

Melkosta on mökötys tässä, tykkään

Vautsi.
Mielettömän ihana.
Runo täynnä tunnetta.
Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot