Välinpitämätön

Runoilija Päätepiste

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinusta tuli
välinpitämätön
tuskin haaskaisit
ajatuksiasi minuun

kestääkin vastata
viesteihini
vaikka eivät tärkeitä
vastauksesi kuitenkin minulle

tietäisin kulkevani
ajatuksissasi

ellei ehkä niin että
kai sille on pakko
jotain laittaa

vai onko akkusi loppu
taas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot