Hiljaisuus

Runoilija Päätepiste

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

unohdin
mitä minun piti sanoa
hiljaisuuden vankia
keinuttelet sylissäsi

et vaadi
mitä eniten arvostan
sanani sulloutuneet
mieleeni hämmentyneeseen

kertoisin
mitä haluaisin, ehkä
hyväksyisit minut
hyväksyisin itseni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen. Koskettava. Ihminen on kai itse itsensä suurin vihollinen...

 

Käyttäjän kaikki runot