Sulje minut syliisi tai sulje kaikki

Runoilija Con Smith

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.6.2023 14:37

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useimmiten yritän irrottautua arjesta ja maanpinnasta, mutta jotkut jutut kertovat peruselosta ja elämänvaiheista.

Vähän niin kuin itkisi sähkön valtamereen
CMX - Pohjoista leveyttä
 
En jaa itsekkyydelle määriä
tai rajoja
kun ajattelen sinua

Mutta nyt suuri romantikko on lyöty maihin
Kisaava sydän täytyy hiljentää
ja tämäkin kaupunginosa
minulta suljetaan

Minulla oli lippu
mutta ei kyytiä
Mikä liehuu
muu kuin sydänläppä

Surusi on taivaisiin kasvanut seinä
jota päin en tohdi katsoa
koska muutit sen taakse
pakosta tai halusta

En osaa päättää

Jotain ymmärsin
kolmannen vihjeen jälkeen 

Olkapääni on kuiva

Haihtuva haamusi
jahtaa minua
katonrajassa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, ajan myötä kaikki muuttuu hyväksi <3 
Kielikuvien rikkaus kuvia tunteella 
 

Käyttäjän kaikki runot