Roskakatos

Runoilija Con Smith

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.6.2023 14:37

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useimmiten yritän irrottautua arjesta ja maanpinnasta, mutta jotkut jutut kertovat peruselosta ja elämänvaiheista.

Vähän niin kuin itkisi sähkön valtamereen
CMX - Pohjoista leveyttä
 
Viikonloppuja
 
Lasken hautaan
jätesäkillisen
haisevia tunteita
 
Yksi syvimpiä kuoppia
tänä vuonna
 
Ärrässä jonotan
Katse harhailee
Junji Ito - laukku
 
Helppo ihastua
kun ei tiedä
mitä haluaa
 
Mutta sitten löytää
sen nuotion
joka lämmittää
ja kuume nousee
sivulauseesta
sivuajatuksesta
sivumistään
 
Ja nämä sushit valmistan
tottumuksesta kahdelle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Totutuista tavoista on vaikea päästää irti, vaikka rakkaus loppuisi. 
Koskettavaa kerrontaa, elämässä on paljon ihmeellisyyksiä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot