Uskonnontunti

Runoilija Con Smith

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008
Viimeksi paikalla: 19.6.2023 14:37

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useimmiten yritän irrottautua arjesta ja maanpinnasta, mutta jotkut jutut kertovat peruselosta ja elämänvaiheista.

Vähän niin kuin itkisi sähkön valtamereen
CMX - Pohjoista leveyttä
 
Kuinka monella tapaa voi rakastua?

Näin kaikki entiset tyttöystävät häissä
En omissa, enkä heidän, mutta häissä
Tuli mieleen se kerta kun näin unta
ja revitte vartaloni suupaloiksi

Kuinka monella tapaa voi sanoa, että lähde?

Yövieraat valvoo ja koskettaa
Iske sitä tulta mitä syökset
Makoilen pienissä määrissä armoasi
En halua tulivuoren juurella rakastua

Kuinka monta ihastusta vielä mahtuu maailmaan?

Pidätä henkeäsi
kun tilaan taksin
Ja hiuksistani parsin
suruuni saksin

Kuinka monta räjähdystä tähän kraateriin uppoaa?

Joskus voisi vain seistä keskellä risteystä ja
kadota
Turha tässä mitään on padota, mutta jos tunteista on pulaa
voin ne portit avata

Hyppää nyt hyvänen aika

Sukellan hengitykseesi
ja putoan kaksi vuorta viereesi
Ihon, huulien ja hiustesi nimeen
Kaapikaa miesparka kainalosta
Sydämenlyöntisi käy minulle uskonnosta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau. Nyt veti hiljaseks, upeudesta!
Hieno, mieletön, koukuttava teos!
Hieno, mielikuvia luova ja luen uudestaan näitä mutkia. Kiitos runoilijalle!
Upeaa muistelua, elämässä on paljon erilaisia mietinnän paikkoja <3 
Hieno teos, luetutti useampaan kertaan.
 

Käyttäjän kaikki runot