Nimetön

Runoilija Cacti

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä pidätän hengitystä, vittu mä oon sekaisin
 

Ja niin minä istun
keittiön pöydän ääressä.
Kahvi on jo tippunut
mutta siellä hän vielä nukkuu

minun sängyssäni.

Rikon vahakankaan pintaa
omalla avaimellani.

Röyhkeää!

kirjoitan sanomalehden kulmaan.
Siitä hän sen herättyään lukee
muttei ymmärrä sanan tarkoitusta.
Odotan vielä hetken
mutten odotakaan
vaan lähden.
En palaa ennen pimeää.

Selite: 
Kauan kauan sitten kirjoitettu runo! Aivan ensimmäisiä mitä olen ikinä kirjoittanut. :) Kommentointi olisi suotavaa! ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Cacti Nimetön 28.6.2010 0 Runo
Cacti Nimetön 28.6.2010 0 Runo
Cacti Nimetön 4.6.2008 4 Runo
Cacti Nimetön 6.3.2008 1 Runo
Cacti Nimetön 13.2.2008 0 Runo
Cacti Nimetön 13.2.2008 1 Runo
Cacti Nimetön 13.2.2008 0 Runo