Nimetön

Runoilija Cacti

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mä pidätän hengitystä, vittu mä oon sekaisin
 

Olenko ainoa
joka ei koskaan puhjennut kukkaan

Ainoa jonka kimeän raastava ääni
huutaa pelastusta pilkun jälkeen
pimeällä,
yksinäisellä
matkalla asuntoon
jota ei voi kodiksi kutsua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Cacti Nimetön 28.6.2010 0 Runo
Cacti Nimetön 28.6.2010 0 Runo
Cacti Nimetön 4.6.2008 4 Runo
Cacti Nimetön 6.3.2008 1 Runo
Cacti Nimetön 13.2.2008 0 Runo
Cacti Nimetön 13.2.2008 1 Runo
Cacti Nimetön 13.2.2008 0 Runo