jokainen vapaus päättyy häkkiin

Runoilija Rakkaudella minä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lähden jotta joskus palaisin.
 

jokainen vapaus päättyy häkkiin

niihin katkeransuloisiin hetkiin

kun makaan kasvot vasten maata

ja kuulen kuinka hengitystään tasaten

joku kuiskaa korvaani vapisten

rakastit minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ja kuulen kuinka hengitystään tasaten

joku kuiskaa korvaani vapisten

rakastit minua

Hiljennyn runosi äärelle. Tämä sanojesi sointu soi vahvaa surua....

kipeää

ja kuulen kuinka hengitystään tasaten

joku kuiskaa korvaani vapisten

rakastit minua

Hiljennyn runosi äärelle. Tämä sanojesi sointu soi vahvaa surua....

kipeää

 

Käyttäjän kaikki runot