Ihollani

Runoilija Rakkaudella minä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lähden jotta joskus palaisin.
 

Muistan sinun huulesi
hykerrellen hyväilevänä
pyöristyneellä vatsalla

Muistan sinun katseesi
kalpean kopeana
juoksemassa paljaalla vartalolla

Muistan sinun kätesi
hykerellen hyväilevänä
kopean kipeinä

mustelmina iholla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Auts, tämä runo sattuu. Mutta se kertoo että runo on hienosti kirjoitettu, kun aiheuttaa tuntemuksia lukijalle.

elämää
rakkaudessa!!!

Syntymäpäivä
Onnittelut ota vastaan :)

Haikea ja upea runo :)

Upea.

auts.. tämä koskee.
hienosti kirjotettu!

 

Käyttäjän kaikki runot