Tajuton ikuisuus

Runoilija Rakkaudella minä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

lähden jotta joskus palaisin.
 

Ranteessa jäljet rakkaudesta
jonka jäljiltä makaan tajuttomana lattialla
kerta toisensa jälkeen.

Enkä taaskaan soita kellekään
kun tämä on varmasti viimeinen kerta
niin kuin se ensi viikkoinenkin.

Sillä jokainen yö josta en muista muuta kun nyrkkisi
tuo lähemmäksi sitä aamua
kun tajuttomuudesta

tulee minulle ikuisuus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot