Vapauden kaipuu

Runoilija HeliKeiju78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä sinä minua ikävöi,
jos jonakin päivänä lähden.

Vapaa sielu ei tunne kahleita.

Älä sinä itke,
jos joku aamu
yksinäisyys sinut herättää.

Usko, näin on parempi.

Vapaus on aina
kutsunut minua,
huutanut nimeäni.

Joten,ota minut syliisi
vielä kun voit.

Huomenna ehkä jäljellä
vain muistot.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi kamala miten ihana runo. rakastuin.. suosikkeihin!

voi kamala miten ihana runo. rakastuin.. suosikkeihin!

 

Käyttäjän kaikki runot