Odotus

Runoilija HeliKeiju78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jossain olet Sinä
joka odotat
minua

yhtä palavasti
kuin minäkin
sinua.

Lämmintä kosketusta
sulattamaan

hileisen sydämen.

Ihmistä antamaan
tarkoituksen

Kaikkeen.

Laitathan neilikan rintaan

että sinut tunnistan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella suloinen ja odottava runo. Etenkin lopetus on minusta todella upea!

Todella suloinen ja odottava runo. Etenkin lopetus on minusta todella upea!

Todella suloinen ja odottava runo. Etenkin lopetus on minusta todella upea!

Todella suloinen ja odottava runo. Etenkin lopetus on minusta todella upea!

 

Käyttäjän kaikki runot