Kaipuu

Runoilija HeliKeiju78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nuolaisen kyyneleen poskeltani.

Maistelen omaa kaipuutani
ja tuskaista ikävää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wou, hieno :>

Riipaisevan hieno runo.

Sykähdyttää, kaunis

Oih, tämä pysäytti.

 

Käyttäjän kaikki runot