Pirun valssi

Runoilija bestmanStudio

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liikaa maailmanmenoa miettivä maailmankaikkeuden kehdossa mätänevä tulevaisuuden lapsi.

Postitiivinen olen sinänsä - ja viisastunkin salaa, kuten elämään sopii :D

Sponttaaneista tempuista ja supliikkisuudesta kertovat minut tuntevat, tiedä häntä.

 

Mitä mie tiedän, mihin mie meen -
siihen vaan taas päädyn..
-liikaa teen teidän eteen.

Viisaana hänkin tiesi,
tututkin sen tiesi.
- veisi, raiteille väärille,
tuon tuoreen ylioppilaan ajatukset.
Veitsi, joka katkaisi sukset -
ajatukset: "helpompaa kun lähdet".
Omaan tähteen, itsesi tähden -
vain pari nappia ja nähdä lähde.
Peilin edessä, hänelläkin verinäytteessä
- äidin pienen pojan elämän sinetti;
hiv hänen kuolemaa hitusen nopeutti.

Kuolinilmoituksessa viesti -
sitä mutsis kauan itki.
Isäs viinaa litki, mietti sua joka hetki.
Vain retki, tämä matka on.
Tanssii, vihtahousu ja juhlii -
kun viattomat kuolee.

Samanlainen, tapaus löytyy Ivalosta -
talosta, jossa kaikki oli kuin draamaelokuvasta.
Faija lastaan hakkaa -
mutsi poissa ollut kauan aikaa.
Lähti, kun lapsi oli kuuden vuoden ikäinen,
lapsen muistikuva sumuinen.
Muistaa vain, kuinka kaunis mutsi oli,
kuinka mutsi haudattiin, kuinka kerrottiin,
että mutsi nukkuu nukkumistaan.
-Näkee unta ritarista, pienestä pojastaan -
jonka kasvatti kestämään,
isän hakkaamista sietämään,
tietämään - ettei täysi-ikäiseksi jaksa.
Ranteeseen viilto, poika lähtee tapaan äitiään,
isä suree itseään - tyytyi hänkin vähempään.

Kuolinilmoituksessa viesti...

Selite: 
Kaivoin 15-16 -vuotiaana kirjoittamiani tekstejä. Ajoittain aika rajuja. Poimin muutaman teille nähtäväksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot