Kiertokertaus.

Runoilija bestmanStudio

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liikaa maailmanmenoa miettivä maailmankaikkeuden kehdossa mätänevä tulevaisuuden lapsi.

Postitiivinen olen sinänsä - ja viisastunkin salaa, kuten elämään sopii :D

Sponttaaneista tempuista ja supliikkisuudesta kertovat minut tuntevat, tiedä häntä.

 

Katsot, näitä lähteneitä.
- Itsensä petoksen sankareita.
Niin, ne lähtivät - edes kaipaamatta.
- Kai ne niin aina pois lähtevät.

Uskoit, niin sie kerrot - sie tuut aina kertomaan.
- Jotta näin valintasi teit - etkä edes usko itsekkään.
Ja sulle annettiin se ajatus - muka - sillä vain tapetaan.
- Onnitteluni - hakemastasi seurauksesta huomennakin kiitetään.

"Joku juo liikaa,
joku pettää.
Joku puhuu liikaa,
joku ei mittään"

Kai joskus on vain pakko mennä...
- kai joskus on - vain pakko mennä.
Ja sie suot sen kaiken
- teit vain sen minkä ansaitsen.

Itseriittoisia paskiaisia,
vihasta lisää - meitähän riittää.
Sikiää - tarpeetontako? ONKO?
Sitä ymmärrystä, löytyisikö?

- siihen edes uskoisitko?

Kateetonta, katkeruutta - ansaittua tieten.
Halutonta vapautta - sitä syyhyn tutustumista.
Hartaasti ravittua - koston himoa. Ansaitsin.
Miten itseni nielisin? Sen tekisin jos osaisin.

- Jo useatta kertaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot