Muistatko vielä?

Runoilija bestmanStudio

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Liikaa maailmanmenoa miettivä maailmankaikkeuden kehdossa mätänevä tulevaisuuden lapsi.

Postitiivinen olen sinänsä - ja viisastunkin salaa, kuten elämään sopii :D

Sponttaaneista tempuista ja supliikkisuudesta kertovat minut tuntevat, tiedä häntä.

 

Tiedän sen ilmeestä,
kuva terävöittyy menneestä.
Pala palalta kuin mosaiikki,
murtuu alla paineen.

Tiedän sen tapahtuneen,
maailma jää rullaan paikoilleen.
Pian paikoilleen jämähtää,
tekee jotain mikä säväyttää.

Naama vääristyy tuskasta.
Sie et tiedä mitään, sie et tiedä.
Kilpesi murtuu lopulta.
Ne rotat ei tiedä mitään - ei tiedä.

Haava ei katoa unohtamalla,
parane ei siirtämällä.
Muistatko vielä sitä päivää,
ei silloin leikitty ystävää?

Naama vääristyy...

Selite: 
Kaivoin 15-16 -vuotiaana kirjoittamiani tekstejä. Poimin muutaman teille nähtäväksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä siitä osaa tehdä ruman asian
nm.kokemusta on..

Tämä oli varsin puhutteleva.
Loppu vain ei auennut minulle..

''Naama vääristyy tuskasta.
Sie et tiedä mitään, sie et tiedä.
Kilpesi murtuu lopulta.
Ne rotat ei tiedä mitään - ei tiedä.''

En yleensä pidä murresanoista runoissa
(vaikka itsekin niitä käytän!..ristiriitasta..)
mutta tässä se toimi.
Toi pientä söpöyttä ja viattomuutta runoon.
Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot