Nimetön

Runoilija vertigo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en ole tuntenut peilikuvaani
enää aikoihin

niitä aikoja on loputtomasti
ne tulee vastaan
eikä väistä

minua väsyttää
väsyttää kauheasti

suljen silmät ja solut

ja sitten kohta, hiljalleen
kasvatan lapaluistani jotain, joka kannattaa

näissä

virtauksissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot