Nimetön

Runoilija vertigo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en tarvitse

lisää selityksiä
eilen minä ymmärsin kuinka olin lintu
siinä häkissä jossa sinä täytit joka soluni
kuinka minulle jää tilaa hengittää

sinua
kiehtoivat katoamistemput silloin, niin minuakin
niinä hetkinä olisin kuunnellut puhettasi ikuisesti
kerroit kuinka lintuja on aina kaksi
toinen piilotettuna taikurin viittaan, se saa lentää
mutta mielessäni säälin aina niitä kyyhkysiä
jotka kuolivat häkin tekopohjan alle
yleisön huutaessa bravo

enää
minä en kuvittele voivani joka kerta pelastua
olin aina se lintu, enkö ollutkin
joka vain odottaa vuoroaan
joka ehkä jo ensi kerralla peitetään häkkiin
sinä iltana kun itkin sinä selitit:
suurimmat tarinat eivät onnistu jos joku ei uhraudu tarkoittiko se etten minä lentäisi

koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot